10.2.09

Janne Ahonen: Voisin valmentaa Koivurantaa

MTV3:



Yhdistetyn maailmancupin johtaja ja mäkihypyn suurmäen Suomen mestari Anssi Koivuranta kertoi Ylen verkkosivuilla olevansa valmis lähtemään kokeilemaan lentomäkeä, jos saa valmentajakseen Janne Ahosen. Ahoselle tämä ratkaisu sopisi.

– Anssin kommentti tuli ihan puskista. Ei ole Anssi itse ottanut vielä yhteyttä, mutta tarjous kuulostaa mielenkiintoiselta ja hyvältä. Jos oikeasti siihen pisteeseen mennään, ei minulla ole syytä tai halua olla lähtemättä mukaan, Ahonen kertoi Viihdeuutisille hetkeä ennen kuin hän tuli MTV3:n Elixir-ohjelman verkkovieraaksi.

Koivuranta kertoi, että voisi hypätä mäkihypyn maailmancupissa Planican lentomäessä kauden päätösviikonloppuna.

– Tähän saakka valmennuskokemukseni on rajoittunut oman Mico-poikani lisäksi muiden pikkupoikien valmentamiseen. Päätin jo uraani lopettaessani, että valmennan hyppyurani jälkeen tosissasi tai en, niin vähän aikaa tässä huilitaan ennen sitä.

Kiihdystysautoilu jatkuu



Ahonen on ollut mukana Suomen mäkimaajoukkueen varustepuolella, ja kiireisenä miehen pitää myös maahantuontiyritys. Mukana firmassa ovat myös entinen yhdistetyn maajoukkuemies Jari Mantila sekä edelleen uraansa jatkava Matti Hautamäki.

– Yritys on ollut pystyssä noin viitisen vuotta, sen tarkoituksena oli turvata työtä myös hyppyuran jälkeenkin.

Vauhdikas mäkikotka aikoo kilpailla jälleen ensi kesänä Drag Race -autoilla.

– Vielä ennen kauden alkua haetaan sellaista pakettia, jolla pystyy myös menestymään. Pitää tavoitella ainakin yhtä osakilpailuvoittoa, kiihdytysajon EM-sarjaa ajava Ahonen sanoi.

Ei kommentteja: