5.8.09

Janne hyppää tänään Salpausselän Suvi-illassa


MTV3:

Mäkihyppääjä Janne Ahonen tähdittää yleisurheilua ja mäkihyppyä sisältävää kilpailutapahtumaa Lahdessa keskiviikkona.

Yleisurheiluosuuden jälkeen ilta jatkuu mäkihypyn tasoituskilpailulla. Kilpailussa on mukana eri-ikäisiä ja -tasoisia hyppääjiä, joiden erot tasataan käyttämällä eri lähtöpuomeja.

Illan tähti on Janne Ahonen, joka on valmentajansa Tommi Nikusen mukaan hyvässä kunnossa. Kilpailu-uransa uudelleen aloittaneella Ahosella on harjoitushyppyjä takanaan jo noin 200.

- Erittäin hyvältä näyttää, Nikunen kommentoi Ahosen hyppykuntoa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon on kommentoitu Ahosen kirjaa, eikä kommentit ole aina olleet kovin kiittäviä. Itse nostan hattua nuorelle miehelle, joka kertoi itse omat tekemisensä kirjassaan. Osoittaa vahvaa selkärankaa tunnustaa tekemänsä virheet ja seistä niiden takana valtavan mediamyllytyksen edessä. Kilpailutovereiden tulee olla ylpeitä miehestä, joka näin romuttaa median itsestään antamaan "enkelikuvan". Kuinka monta kertaa muilta moitituilta olemmekaan saaneet kuulla, etteivät he ole ainoita, joita alkoholi on kiinnostanut. Mikä parasta Ahonen veti jalat alta niiltä toimittajilta, jotka revittelevät suuria otsikoita ja keräävät isot rahat paljastuksillaan urheilijoista. Jokaiselta meistä löytyy varmasti joku pikku luuranko kaapista nuoruutemme vuosilta, sallikaamme se muillekin nuorille. Urheilijathan eivät ole sen kummempia ihmisiä kuin me muutkaan.
Onnittelen Ahosta rohkeudesta ja toivotan jatkossa kaikkea hyvää.
Nimim. 56-vuotias Kiveriöläinen