18.3.08

Ahonen: Kerron jatkostani ensi viikon keskiviikkona

Mtv3:
Mäkihyppääjä Janne Ahonen ilmoitti tänään kertovansa uransa mahdollisesta jatkosta maaliskuun 26. päivänä.

- Mäkihyppääjän urastani on ollut viime päivinä paljon puheita. Tässä tilaisuudessa haluan kertoa teille kaikille yhteisesti ja tasapuolisesti itse ja omin sanoin, missä mennään ja mihin suuntaan - nyt kun näyttää siltä, että muut kertovat asioita puolestani, Ahonen evästi ensi viikon keskiviikkona edessä olevaa tiedotustilaisuuttaan.

Ahonen jättää siis tässä vaiheessa vielä kaikki mahdollisuudet uransa jatkosta auki.

Tulosruudun kysymykseen, nähdäänkö Janne Ahonen ensi vuonna mukana maailmancup-kiertueella, Ahonen vastasi sunnuntaina Planicassa näin:

- Ihan varmasti nähdään, mutta hyppäänkö vai teenkö jotain muuta niin katotaan se sitten myöhemmin.

Koska teet päätöksen asiasta?

- Viimeistään silloin toukokuisena aamuna, kun pitäisi lähteä harjoittelemaan, niin katsotaan lähdetäänkö sinne vai eikö.

Ahonen on koko ajan korostanut, ettei hän ole vielä tehnyt lopullista päätöstä uransa jatkosta. Planican kisan jälkeen hän ei osannut kertoa edes päävalmentaja Tommi Nikuselle, aikooko hän jatkaa uraansa. Nikunen on käytännössä vastannut tällä kaudella Ahosen valmennuksesta.

Ahonen on miettynyt myös sellaista mahdollisuutta, että hän kiertäisi tulevaisuudessa vain osan maailmancupin kisoista ja keskittyisi mäkiviikkoon ja arvokisoihin.

Ei kommentteja: